Relaxare & SPA

Piscina exterioara si interioara,
sauna umeda si uscata


Câteva momente de relaxare și distracție sunt bine-venite oricând. Pe timp de vară vă invităm la piscina exterioară, care are o capacitate de 300 de șezlonguri. Accesul este permis atât adulților, cât și copiilor, iar prețurile diferă în funcție de ziua din săptămânii în care alegeți să vă relaxați.

Programul pentru piscina exterioară este de luni până duminică între orele 09.30-17.30.
Pentru mai multe detalii și oferta completă de acces la piscina exterioară, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0753 664 423.
Seara, strângem șezlongurile cu canapele și transformăm zona într-una de lounge (luni-joi), iar în weekend dăm muzica tare și deschidem clubul în aer liber. Când vremea e rece, vă așteptăm la piscina acoperită, care are o capacitate de 100 de șezlonguri.
Programul pentru piscina interioară este:
Luni: 12.00-22.00
Marti-Duminica: 06.00-22.00

Pentru mai multe detalii și oferta completă de acces la piscina interioară, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0753 664 423.
Centrul nostru SPA include saună uscată, saună umedă și vă stau la dispoziție tot timpul anului. Maseurii nostri sunt pregătiți să vă răsfețe, pentru ca experiența relaxantă să fie completă.
Începând din această vară, puteți accesa intrarea atât la piscina interioară, cât și cea exterioară a Complexului Pik Elegance și prin intermediul cardului 7 Card! Pentru mai multe detalii, vă așteptăm la recepție sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0753 66 44 23.

Tarife


45Lei

Prețul unei ședințe pentru adulți

18+
45Lei

Prețul unei ședințe pentru copii

3 ani - 13 ani

Apa este incalzita!


Pentru a asigura un confort cat mai mare, apa din bazinele noastre este incalzita la o temperatura de pana la 25 de grade.


25

de grade celsius

300

de șezlonguri

Spatiu verde, foisoare si club sportivDacă vă place să începeți ziua energic și preferați chiar și în vacanță activitățile în locul odihnei, la hotelul Pik Elegance vă așteaptă un spaţiu verde, cu o suprafață de 5000 m2.
De asemenea, în vecinătatea hotelului Pik Elegance se află o bază pentru tenis, cu terenuri acoperite și în aer liber. Pentru cei ce apreciază o plimbare în natură, vă recomandăm parcul “Constantin Stere“, în care se află şi singura grădină zoologică din Ploieşti.
Spațiul verde înseamnă și distracție! Aici organizăm petreceri de început şi sfârşit de sezon, într-un cort cu o capacitate de 2000 de persoane, iar venirea toamnei va fi marcată în fiecare an prin organizarea unui festival al berii.